Anunturi in Romania libera

Fondat în 1877, cotidianul România liberă, este cel mai cumpărat ziar cu informație generalistă din România.

Noi credem în viitorul presei, în parteneriatul cu cititorii aflați în căutarea adevărului despre lumea în care trăim, în capacitatea jurnaliștilor noștri de a vă oferi o perspectivă proaspătă și interesantă asupra întregii societăți. Mizăm pe selecție, analiză, calitate, și estetica unui produs conceput grafic de cel mai important specialist în domeniu, Mario Garcia - omul care și-a pus amprenta pe titluri prestigioase precum Wall Street Journal, Die Welt, La Tribune.

Publica anunt in Romania libera

Informații generale
1877 anul primei apariții

2.5 lei preț vânzare

30 000 de exemplare pe ediție
70 000 de persoane ne citesc în fiecare zi

Format – 37x51,4cm

Anunțurile preluate sunt publicate în România liberă în maxim 24h de la data validarii anunțului – ediție ziar luni-vineri.

Completând câmpurile anunțului în formularul de mai sus, puteți afla pe loc prin interfața simplificată, data disponibilității pentru publicare cât și costul final al anunțului dvs. Puteți plati anunțul prin metode moderne și rapide – online cu cardul bancar Visa sau MasterCard prin formular securizat, prin SMS sau prin transfer bancar.

Totul este gândit pentru cofortul și rapiditatea procesării comenzii dvs!

Operatorii noștrii vă stau la dispoziție pentru a vă consilia astfel încât anunțul dvs să aibă cel mai mare impact.
Zilnic, de luni până vineri, cotidianul oferă o secțiune distinctă de zona editorială ca formă și conținut, pentru anunțurile de mică publicitate. Caietul de Mică Publicitate România liberă este singurul supliment zilnic cu tiraj de 30,000 de exemplare și distribuție națională

Anunturi in Monitorul Oficial

Monitorul Oficial implineste anul acesta 180 de ani. Primul numar a aparut, in baza Regulamentului organic, pe 8/20 decembrie 1832, sub redactarea lui I.H. Radulescu; se numea Buletin gazeta administrativa si era un saptamanal tiparit cu litere chirilice, de format 19 x 24 cm.
Foaia oficiala a statului roman este martora evolutiei acestuia - un adevarat breviar al principalelor evenimente istorice, politice si culturale care au dus la aparitia si dezvoltarea Romaniei moderne.

Publica anunt in Monitorul Oficial

Partea a III - a

 • Pierderi Persoane Fizice
 • Pierderi Persoane Juridice
 • Altele

Partea a IV - a

 • Convocari ale Adunarii Generale a Actionarilor
 • Somatii Colective
 • Decizii de anulare a actiunilor
 • Raport de activitate si extras situatie financiara
 • Anunt intocmit in baza art. 185, alin. 4 din Legea nr. 31 / 1990
 • Alte acte

Partea a VI - a

 • Achizitii publice de produse, lucrari si servicii
 • Concesiunea de bunuri, lucrari (activitati) si servicii
 • Delegarea de gestiune a serviciilor publice
 • Finantarea nerambursabila
 • Alte anunturi

România liberă prin parteneriatul sau cu Monitorul Oficial, poate prelua anunțuri pentru acesta conform contract 575/01,07,2013

Astfel printr-o interfața interactivă puteți da anuntrui obligatorii pentru 
Monitorul Oficial Partea a III-a – concursuri, pierderi acte, actele intanțelor, 
Monitorul Oficial Partea a IV-a – acte ale societăților comerciale și 
Monitorul Oficial Partea a VI-a - achiziții publice, concesiuni.

Monitorul Oficial implineste anul acesta 180 de ani. Primul numar a aparut, in baza Regulamentului organic, pe 8/20 decembrie 1832, sub redactarea lui I.H. Radulescu; se numea Buletin gazeta administrativa si era un saptamanal tiparit cu litere chirilice, de format 19 x 24 cm.

Foaia oficiala a statului roman este martora evolutiei acestuia - un adevarat breviar al principalelor evenimente istorice, politice si culturale care au dus la aparitia si dezvoltarea Romaniei moderne.

 

ANL vinde mai bine prin „Prima Casă“

Agenţia Naţională pentru Locuinţe a vândut din octombrie până în prezent 380 de locuinţe prin „Prima Casă“ în valoare de 37 milioane de lei, aproape cât toate vânzările realizate de Agenţie între anii 2009 şi 2013 când piața imobiliară era înghețată iar ANL nu intrase în programul guvernamental.

Prețul recoltei românești, insensibil la criza din Ucraina

Scăderea producției de grâu și porumb din Ucraina și restricțiile la exporturile Rusiei pot urca prețurile la nivel global cu până la 20%, arată o analiză XTB. Dacă recolta din România e bună, iar traderii se înțeleg la fel de bine între ei, poate să fie și război civil în Ucraina că prețurile nu cresc, spun specialiștii chestionați de noi.

CAB: Carrefour a ieşit din insolvenţă

Reţeaua de retail Carrefour a ieşit din insolvenţă, după ce Curtea de Apel a respins joi cererea GSL Logistic, care a solicita plata unei datorii de 180.000 de euro, sentinţa fiind definitivă, relatează Mediafax.

Cine a câștigat războiul din Irak? Lukoil și compania rusescă de stat - Zarubezhneft vor construi o rafinărie în Nasiria

Gigantul Lukoil și compania rusească de stat Zarubezhneft intenționează să participe în parteneriat la un proiect integrat în Nasiria, Irak, informează ITAR-TASS.

Multumim!

Veti primi un email sau veti fi contactat telefonic de unul din operatorii nostri pentru a confirma detaliile referitoare la publicarea anuntului.

* pentru publicarea anuntului in editia de a doua zi trebuie facuta confirmarea platii pe email, pana in maxim ora 14:00

Publica inca un anunt
Inchide

Plata anunt cu cardul

Selectati pictograma CARD BANCAR.
Veti fi redirectionati catre o pagina securizata. Astfel tranzactia dvs se poate desfasura in conditii de securitate maxime.
Completati astfel in deplina siguranta informatiile solicitate de catre banca.

Momentan acest serviciu este indisponibil. Pentru plata anuntului dumneavoastra va rugam sa folositi alta modalitate de plata sau sa ne contactati la nr. de telefon 0212028111 sau pe email anunturi@romanialibera.ro.
Ne cerem scuze pentru discomfortul creat.
OK

Plata anunt prin OP

La orice ghiseu Raiffeisen Bank sau prin Online Banking in contul: RO06 RZBR 0000 0600 0245 6713 specificand ID-ul anunțului pentru o procesare rapida.

OK

Plata anunt prin Posta Romana

Prin mandat postal in contul Raiffeisen Bank RO06 RZBR 0000 0600 0245 6713.

OK

Plata anunt prin Trezorerie

Plata anuntului se face in contul RO10 TREZ 7005 069X XX00 3962, Trezoreria Municipiului Bucuresti.

OK